We gaan van start!

7 mei, 2015
Voor zover jullie nog niet begonnen zijn met het creëren en/of verzamelen van werk voor de jubileum-uitgave van de Vrije Balloen is er in overleg met de drukker een definitieve deadline uitgerold voor het inleveren van je werk.
Vier juli wordt de uiterste datum voor het inleveren van het materiaal en denk eraan dat je niet gebonden bent aan zwart/wit.
De verschijning van het jubileumnummer is gepland in september. Aangezien we te maken hebben met een ‘vrije balloen’ laten we de exacte datum nog even in de lucht zweven.
Het zou leuk zijn als elke tekenaar ook wat gaat vertellen over zijn herinneringen aan de Vrije Balloen tijd, eventueel aangevuld met hoe het hem vergaan is in het verdere tekenleven. Een teken van leven dus.
We hebben minimaal 32 pagina’s materiaal nodig, maar meer mag. Het bladformaat wordt A4 (7:5). Het aantal medewerkers is nu elf, wat inhoud dat bij een gemiddelde aanlevering van drie pagina’s illustratie en een halve pagina tekst we uitkomen op een blad met 40 pagina’s. Maar nogmaals méér mag!
Graag  horen we ook wie zich geroepen voelt voor het illustreren van het omslag.
Het aanleveren van digitaal materiaal kan via: werk@vrijeballoen.nl
Postadres:
H. van Haasteren
Lauriergracht 30-3
1016RL Amsterdam
020 6265768 – 06 46544838
Als er een meerderheid is voor een analoge redactievergadering in Amsterdam op de Lauriergracht dan kan dat geregeld worden! Er is nog steeds een piano aanwezig!

9 Reacties to “We gaan van start!”

 1. Zodra het aantal pagina’s je helder voor de geest staat zou het voor de opmaak van het blad handig zijn als je dat hier via een reactie doorgeeft of via bovenstaand mailadres. Een melding op deze plek heeft het voordeel dat iedereen een overzicht heeft van de voortgang.
  Ik hoop dat we veel plezier gaan beleven bij het maken van deze bijzondere uitgave!
  groet
  Herman van Haasteren

 2. Hoi Herman! Eindelijk het bericht gelezen… Ik heb last gehad van gecrashte computers en dergelijke… Over niet al te lange tijd heb ik wat meer… tijd. Ik hoop dat alles goed met je is! Weest gegroet. Paul

 3. Ja Paul het gaat prima hier! Hopelijk ook met alle tekenaars zodat ze dit laatste nummertje nog kunnen maken!
  Ik zal weer eens een berichtje versturen om te vragen of de pagina’s al uit de pennen en penselen vloeien, want er heerst een verontrustende stilte aan deze site…
  groetjes
  Herman

 4. Dag Herman, a.k. week (week 27) stuur ik je 3 pag. voor de V.B. Wel analoog, dus geen Mac of zoiets. Ben benieuwd of de rest nog meedoet.

  Groeten uit Hoorn.

 5. Bedankt voor je reactie Gerry! Ben benieuwd wat er binnenkomt.
  Ik heb van Jan Steeman een zelfportret ontvangen voor de cover.
  Er komt langzaam schot in….

 6. Hallo Herman, een suggestie voor de cover van de VB.
  In plaats van “zelfportretten” een collage van omslagen? Geprojecteerd op de wereldbol. Want ik denk niet dat “iedereen” een portret (of werk) zal aanleveren.

  Ik hoor wel weer van je.

  Groeten uit Hoorn (Westfriesland)

 7. Ja Gerry, dat is een goed alternatief. Ik heb alle omslagen al digitaal staan.

  groet
  Herman

 8. Hallo Herman, vandaag pakketje verzonden, dus voor zaterdag moet jij het in huis hebben.

  Alvast succes.

  Groeten Gerry

 9. Twee pagina’s ontvangen van Thé Tjong-King en drie pagina’s van Gerry Voortman!

  (De volgorde van de reacties is veranderd. De jongste reactie staat nu bovenaan. Voor het schrijven van een nieuwe reactie moet je onderaan deze pagina zijn)

  Herman

Schrijf een reactie
Menu Title