Update januari

20 januari, 2015

Gerry Voortman en Stanley Heinze hebben zich gemeld!

We zijn nu dus met z’n tienen, te weten Paul Bodoni, Jan van Haasteren (zeg eens wat Jan!), Stanley Heinze, Gerrit de Jager, Thé Tjong-Khing, Robert van der Kroft, Jan Steeman, Bart Slyp/Bram Uil, Fred Marshall en Gerry Voortman.

Het vergiet gevoel is in de loop der jaren natuurlijk flink toegenomen bij de ex balloeners, maar dat schept wel de mogelijkheid om toch een uniek nummertje te maken met bijvoorbeeld een aantal erg vergeetachtige stripverhalen. De aanslag op de Charlies is daarentegen weer iets wat niet vergeten mag  worden en zal zeker ook bij jullie een shot teken- en tekstdrift in het bloed gepompt hebben.

We moeten nu wel gaan besluiten of we het project definitief gaan opstarten. Het lijkt mij dat Patty en Hans van den Boom nu even wat van zich laten horen om bijvoorbeeld aan te geven bij hoeveel pagina’s het uitgeven interessant genoeg is en wat de deadline gaat worden.

Je kunt je op twee manieren mengen in de dialogen over deze laatste balloenvlucht, door het plaatsen van een reactie via een klik op het balloentje wat onder elk bericht staat of door het vragen van een gebruikersnaam met wachtwoord (via mail of via een reactie).
Met een gebruikersnaam en wachtwoord kan je inloggen onder ‘Sitebeheer’ en een bericht plaatsen.

Herman

4 Reacties to “Update januari”

 1. Geheel de uwe.

 2. Hallo, hier ben ik!! Ik ga een stripidee met Patty overleggen. Vr. Gr. Jan!

 3. Dag Balloeners,

  Fred Marshall heeft zich meteen na de eerste oproep bij mij gemaild, hij gaat iets maken voor de Jubileumballoen.

  Hebben jullie soms een deadline nodig? Ik doe ook geen hol als ik nog geen deadline heb. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van 1 maart…?

  Bij Anja hebben zich voor de Vrije Balloen reünie maar twee of drie mensen aangemeld. Het is ook een godseind weg, Drachten of all places. Laat even weten of je een vergadering in b.v. Amsterdam wilt, of een telefonische vergadering, of alleen een deadline (graag met het aantal pagina’s dat je gaat maken.Tekenaars die een tekst nodig hebben, weten me te vinden. Dagdag!

 4. Hallo Balloeners,
  Het lijkt me dat we moeten streven naar een tijdschrift van minimaal 32 bladzijden, zoals de Balloen in het begin was, maar het is geen probleem de omvang zonodig uit te breiden. Tegenwoordig is bij de drukkers het prijsverschil tussen kleur en zwartwit te verwaarlozen, dus kleur mag, graag zelfs, hoe meer kleur hoe beter!

Schrijf een reactie
Menu Title