Het jubileumnummer is een feit!

2 december, 2015

Dit jaar, 2015 dus, is het 40 jaar geleden dat de eerste Vrije Balloens van de drukpers rolden, de schappen van de striphandelaren vulden en op de matten van onze abonnees ploften.

Veertig jaar na de lancering door Sjef van Oekel van het eerste nummer, en 33 jaar na het laatste nummer, vonden we het een goed moment om de hele groep, voorzover mogelijk, weer aan het werk te zetten en hierbij het resultaat; nog één keer verschijnt de Vrije Balloen met nieuw werk van Thé Tjong-Khing, Paul Bodoni, Gerrit de Jager, Gerry Voortman, Jan van Haasteren, Stanley Heinze, Fred Marschall, Bram Uil en Bart Slijp, aangevuld met anecdotes van de tekenaars, Patty Klein en Hans van den Boom!

Wilt u een exemplaar van De Vrije Balloen bestellen? Dat kan! Klik op de afbeelding hieronder en u wordt automatisch naar de webwinkel geleid.

(Balloen-medewerkers ontvangen automatisch dit jubileumnummer, echter, we hebben niet van alle Balloen-medewerkers een adres. Als je zeker wil zijn van toezending geef dan via DIT mailadres je naam en adresgegevens door!)

De Vrije Balloen jubileumnummer najaar 2015

Schrijf een reactie
Menu Title